Werkschoenen

JRaafs Safetytools levert het volledige assortiment van CROFORD® en HEROCK®.


Croford veiligheidsschoenen zijn geschikt voor zowel de particuliere als de zakelijke klant. Alle schoenen en laarzen hebben een Safety Shoes certificering en voldoen aan de EN-ISO 20345 eisen. Zo bent u gegarandeerd van de grootst mogelijke veiligheid voor uw voeten.  Wij hebben schoenen vanaf veiligheids klasse SB tot en met S5 in ons assortiment. 

Naast veiligheid en kwaliteit staat Croford voor comfort. Daarom houden Croford veiligheidsschoenen uw voeten op de juiste temperatuur, houden ze de voeten droog en bieden ze voldoende steun zodat ook lichamelijke klachten worden vermeden. De schoenen zijn gemodelleerd naar de Nederlandse voet. Onze schoenen passen daarom om alle breedtematen.


Herock veiligheidsschoenen zijn S1P- of S3-gecertificeerd en voldoen aan alle veiligheidsvereisten. Dankzij de combinatie van duurzame, kwaliteitsvolle materialen en een innovatief design hebben herock schoenen een lange levensduur. Met deze modieuze werkschoenen zijn je voeten beschermd en zie je er ook goed uit tijdens het werk!


Whatsapp
Whatsapp
Safety-Tools
Safety-Tools